NEURENBERG, 21 juni 2017 - Paessler AG, leverancier van PRTG Unified Monitoring, heeft in de eerste helft van 2017 twintig nieuwe partners opgetekend. In Nederland voegde het Duitse softwarebedrijf vijftien resellers toe aan het partnerlandschap en in België nog eens vijf. Paesslers Benelux-kanaal is daarmee met 25 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode in 2016. De nieuwe partners zijn onder meer TCC The Computer Company (Maastricht), Arrix Automatisering (Drachten), Celem Computing (Luik) en Trinsy Technics (Malle).

De uitbreiding zorgt voor een gelijkmatige spreiding van partners binnen de Benelux, waardoor zij hun klanten sneller en beter kunnen bedienen. Wilco Ravestein, Channel Sales Director bij Paessler, licht toe: “De PRTG Netwerk Monitor wint binnen het mkb aan populariteit. Mede door de snelle opkomst van het Internet of Things vragen steeds meer apparaten en objecten om gedegen monitoring. Onze partners in de Benelux helpen bedrijven hierbij. Door ons netwerk uit te breiden van de Randstad naar andere delen van de regio, zijn wij beter in staat binnen de hele regio lokaal support leveren. Dit biedt resellers en hun klanten grote voordelen, zoals minder reistijd, direct advies en een lokaal aanspreekpunt.”

Wilco Ravestein, sinds eind 2016 werkzaam bij Paessler, heeft inmiddels de pre-sales engineers Hicham Bougdal en Christian Gügel aan zijn team toegevoegd. Ravestein is blij met deze samenwerking, die de partnergroei bespoedigt: “Hicham en Christian functioneren als mijn technische geweten. Ze gaan mee naar lokale events en geven inhoudelijke demo’s aan potentiële klanten. Bovendien merken we dat met name Franstalige Belgische resellers en klanten het waarderen wanneer je de lokale taal spreekt. Het feit dat Hicham hen in het Frans kan benaderen maakt de communicatie, en dus de sales, een stuk gemakkelijker.”

Na het succes van Q1 en Q2 staat de tweede helft van 2017 in het teken van groei en verdieping van het gebruik van PRTG. Paesslers recente partnership met edge computing specialist MachineShop stelt bedrijven in staat om met PRTG zowel IT- als OT-netwerken en devices te monitoren. Hierdoor kunnen resellers hun klanten een complete unified monitoring-oplossing bieden, waarmee ze niet alleen hun netwerk maar ook hun productieprocessen kunnen bewaken. De komende maanden zal Paessler trainingen aanbieden over OT-monitoring met PRTG. Kijk voor meer informatie op https://www.paessler.com/company/events.

wilco-ravenstein.png
“Hicham en Christian functioneren als mijn technische geweten. Ze gaan mee naar lokale events en geven inhoudelijke demo’s aan potentiële klanten. Bovendien merken we dat met name Franstalige Belgische resellers en klanten het waarderen wanneer je de lokale taal spreekt. Het feit dat Hicham hen in het Frans kan benaderen maakt de communicatie, en dus de sales, een stuk gemakkelijker.”

Wilco Ravenstein, Channel Sales Manager Benelux, Paessler

Press Contact

Paessler is working together with several PR agencies around the world. Please send your press inquiries to:

 

Paessler AG
[email protected]
T: +49 911 93775-0

US: LEWIS
[email protected]
T: +1 781 761 4500

AU/NZ: LEWIS
[email protected]
T: +61 2 8599 1000

UK: LEWIS
[email protected]
T: +44 20 3697 4200

DE/AT/CH: Sprengel & Partner
[email protected]
T: +49 2661 91260-0

NL: MZ Communicatie: Marlies Zegelaar
[email protected]
T: +31 6 26736712

MX: Mazalan
[email protected]
T: +54 (11) 6091-8220

FR: MMRP
[email protected]
T: +33 6 51 76 43 27